Salade met tomaat, komkommer, geitenkaas en olijven

Salade met tomaat, komkommer, geitenkaas en olijven

door | Recepten

Deze salade is hemels! Ik maak em vaak en eet em meestal als snelle glutenvrije lunch die goed vult en lekker en gezond is.

Welke geitenkaas?

Kies voor feta of een zacht romige geitenkaas, wat je zelf het lekkerst vindt. De keuze is aan jou!

Ingrediënten 

Tomaten.

Komkommer.

Paprika, allle kleuren die je in huis hebt.

Rode ui.

Olijven, zwarte.

Geitenkaas naar keuze.

Pompoenpitten of zonnebloempitten.

Oregano.

Olijfolie,

Zo maak je het

1. Was de komkommer en snijd in blilkjes, plakjes of reepjes.

2. Snijd de gewassen tomaten in stukjes.

3. Maak een ui schoon en snijd in ringen of snippers.

4. Was de paprika en snijd in reepjes.

5. Doe de komkommer, tomaten, ui en paprika in een schaal of kom.

6. Doe de olijven erbij.

7. Verkruimel de geitenkaas boven de salade.

8.. Bestrooi met pompoen- en/of zonnebloempitten en oregano.

9. Begiet met de olijfolie.

Lekker als lunch, eet smakelijk!

Meer lekkere recepten

Ik ben Jolanda Toet. Na een rampzalige jeugd vol geweld en vijandigheid en zonder liefde en positiviteit, besloot ik dat ik gelukkig wilde en mocht zijn. Ik leerde van mezelf houden en veranderde werkelijk alles in mijn leven. Resultaat? Een energiek, positief en gelukkig leven. En dat gun ik iedere vrouw! Om vrouwen te inspireren en motiveren hun mooiste leven te leven, schrijf ik artikelen en e-books over geluk en voeding.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!