Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Serious holy shit!

door | nov 9, 2022 | Laugh Letter

Om je een beeld te geven van mijn Laugh Letter, deel ik er hier af en toe een met je. Meld je aan en ontvang Laugh Letter op vrijdagmorgen in je mailbox.

Serious holy shit!

Als je mijn Laugh Letters en bepaalde blogartikelen leest, zou je je kunnen afvragen of ik mezelf en het leven wel serieus neem. Mijn volmondig antwoord op beide; Neeee! Sterker nog, ik vind ze vreselijk, die types die zichzelf en het leven zo serieus nemen. Alsof ze niet echt zijn, maar typetjes uit de Luizenmoeder of voor de iets oudere lezert, Jisketfet of zo. Geinig toch?

Ik neem het leven niet al te serieus. Ik denk namelijk dat het leven vooral bedoeld is om gelukkig te zijn. En liefdevol. Om geluk en liefde te delen met anderen. En ik heb het voor je uitgevogeld in de praktijk, maar dat kan prima met een grap en een grol. Sterker nog de meeste mensen knapper er enorm van op.

Nu even serieus… Tijdens mijn coachingssessies wordt er in de regel veel gelachen. Soms ook een traantje weggepinkt. Niemand gaat bij mij verdrietig, boos of teleurgesteld de (virtuele) deur uit. Daar zorg ik altijd voor. Ik ben er 100% voor mijn coachvrouwen. Sta altijd naast en achter ze. Daarin doe ik nooit concessies. Als je je door mij laat coachen, is dat niet voor even, maar voor het leven (en nee, dat staat verder nergens, maar dat is wel zo).

Want, ondanks de vrolijkheid, het plezier, geluk en het delen van heel veel mooie momenten, komen vrouwen bij mij met een coachingsvraag. Met minder leuke dingen, dingen waar ze hulp bij nodig hebben, shit dus. En mijn coachingsvrouwen neem ik wel serieus. Hun resultaat is voor mij serious shit!

Coaching is voor veel vrouwen spannend. Zomaar je levensverhaal delen met een vreemde. Voelt zeker in het begin onwennig. Vaak schrijnende verhalen die nog altijd impact hebben op het leven van een vrouw. Geweld, seksueel geweld (ook binnen huwelijken), trauma en ook het vermoeden van PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis) zijn ‘zomaar wat voorbeelden’ die ik hier ‘even’ noem, maar die echt serious shit zijn voor de betreffende vrouw. Daar ga ik echt niet lacherig over doen of nog erger voor zo’n vrouw het bagatelliseren. 

Holy staat niet alleen voor holistisch, maar ook voor heilig. Mijn coachvrouwen zijn mij heilig. Daar mag niemand aankomen. Ik voel me regelmatig een soort ‘big mama leeuw’ die haar welpen wil beschermen en vooral verder wil helpen in het leven. Ik wil dat mijn vrouwen topresultaat bereiken en, ongeacht wat ze ook hebben meegemaakt in het leven, net als ik blij en vrij door het leven gaan.

Het kan namelijk ècht, daarvan ben ik zelf het allerbeste bewijs. Dat is wat mij drijft. Om iedere dag van de week gratis content te plaatsen op mijn website in de vorm van video podcasts en blogartikelen en daarnaast, nu tijdelijk slechts één keer per week, deze Laugh Letter te maken. Om op die manier zoveel mogelijk vrouwen te bereiken en te inspireren uit hun angst te stappen en vanuit liefde te gaan leven.

Dat geeft mij kracht. Momenteel ervaar ik zelfs een super-power in mezelf, waarvan ik niet wist dat ik die in me had. Heeft mogelijk met de hoge energiefrequentie van de aarde te maken (Schumann Resonantie). Die heeft op veel mensen een sterk negatieve invloed in de vorm van boosheid, vermoeidheid en dat soort ongein. Ik word tegenwoordig overgeslagen bij het uitdelen van negativiteit. Ik heb weleens het gevoel dat ik al zoveel voor mijn mik gehad heb in het leven, dat ik nu volop en openlijk mag genieten, iets wat ik soms nog moeilijk vind (maar daar werk ik aan) en wat me steeds makkelijker en beter af gaat.

De huidige hoge energiefrequentie van Moeder Aarde heeft op mij een meer dan positieve invloed en jaagt dus een super-power in mijzelf aan waardoor ik mij steeds meer realiseer dat ik hier een taak op aarde te vervullen heb. Onder andere door het coachen van vrouwen te gaan leven vanuit liefde.

En dat lieve mensen, zorgt ervoor dat ik iedere ochtend vol vreugde mijn bed uitspring en mijn business als serious holy shit beschouw. Intens dankbaar dat ik dit met jou mag delen. Mooi weekend!

Dankjewel voor het lezen, tot de volgende keer!

Love & be kind

Jolanda

P.s. Wil je iets doen in ruil voor al die waardevolle gratis content die ik je dagelijks presenteer? Deel! Deel mijn artikelen, podcasts, berichten en/of mijn naam voor meer bekendheid en voor een groter bereik om nog meer vrouwen (en mannen!) te kunnen inspireren. Dankjewel daarvoor!