Spaghetti met tonijn

Spaghetti met tonijn

door | Gezond, Glutenvrij, Recepten, Vis

Ik ♥ deze spaghetti; dit recept is supersnel te maken en daarom ideaal op dagen dat je niet veel tijd hebt. Want echt, deze spaghetti maken gaat sneller dan eten bestellen.

Ingrediënten voor 2 personen

200 gram (glutenvrije) spaghetti.
1 ui.
1 teen knoflook.
1 blikje MSC tonijn op water, goed uitgelekt.
6 tomaten.
150 gram champignons.
12 olijven, meer mag.
2 eetlepels kappertjes.
Geraspte kaass, bijvoorbeeld boerenbelegen.
Olie om in te bakken.

Zo maak je het

1. Kook de spaghetti gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verhit bakolie in een pan.

3. Snipper de ui en snijd de knoflook zeer fijn en bak glazig in de hete olie.

4. Voeg de in plakjes gesneden champignons toe en bak een paar minuten mee.

5. Voeg de in stukjes gesneden tomaten toe en bak mee.

6. Doe nu de goed uitgelekte tonijn, de kappertjes en de olijven in de pan, roer goed door en laat warm worden.

7. Doe de spaghetti in een schaal en schep de saus erbij.

8. Bestrooi met geraspte kaas.

Eet smakelijk! 

Meer lekkere recepten

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!