Jolandatoet.nl

Terug van weggeweest

door | Liefde & Geluk

Je ziet het goed; ik ben terug van weggeweest! En ja, ik ben dezelfde, maar toch anders. In dit blog vertel ik je alles over mijn plannen.

 

Hetzelfde, maar toch anders

Natuurlijk ben ik nog gewoon dezelfde Jolanda die ik altijd was. Maar mijn website is echt helemaal anders! Mijn website bestaat uit alleen nog een blogpagina, geen webshop meer en geen verkoop van boeken en cursussen en ik bied ook geen coachingstrajecten en weggevers meer aan. Geen toeters en bellen, ondanks mijn naam… Over het hoe en waarom, vertel ik je binnenkort ongetwijfeld meer.

Ook niet meer

Ook heb ik geen Facebookpagina meer en die komt er ook niet meer. Pinterest gebruik ik hoofdzakelijk privé. Je kunt me nog wel vinden op Instagram. Ik ga je geen tips meer geven voor minder stress of meer geluk. Mijn kennis en kunde op het gebied van geluk (positieve psychologie), stress en alles wat bij het leven hoort, verwerk ik logischerwijs wel in mijn blogs. Logischerwijs, want hee, ik kan niet anders.

Dag receppies

Op dit blog zal ik geen recepten meer plaatsen. Daarvoor kun je wel nog steeds terecht op de website van Martin; indenvreemde.nl.

Een ander leven

Het afgelopen jaar realiseerde ik me steeds vaker dat ik snakte naar een ander, voor mij beter, leven. Een leven zonder continu ‘aan’ te staan, zonder social mediakanalen als Facebook, zonder het verplichte gevoel dat ik artikelen, boeken, nieuwsbrieven en weet ik niet wat nog meer, moest produceren en/of verkopen. Schrijfinspiratie had en heb ik in overvloed, daar ligt het niet aan, wel aan het gevoel van moeten. En al die technische perikelen, pffff. Ik heb er gewoon geen zin meer in!

Ruimte in je hoofd om je hart te laten spreken

En dus stopte ik met al mijn jolandatoet.nl-activiteiten en liet ik alles los. En zoals altijd ontstaat in tijden van stilte en rust vanzelf ruimte in je hoofd om je hart te laten spreken. En mijn hart vertelde me het volgende.

Keep life simple!

Oftewel; ik ga weer lekker bloggen, maar hou mijn leven en blogleven simpel. Simpel toch? Afgelopen jaren ontwikkelde ik een (bewuste) leefstijl waarin met aandacht leven in het moment, natuur en reizen centraal staan. Lekker licht en luchtig boordevol plezier, levenslust, energie en joy. En precies daarover ga ik schrijven op dit blog.

Persoonlijker en toch weer niet

In mijn blogs beschrijf ik mijn persoonlijke levenservaringen en onderwerpen die me zoal bezighouden. Persoonlijk dus. Maar, ik laat je niet meer weten wanneer ik wat doe en waar ik wanneer ben. Omdat ik mijn privacy waardevol vind en koester.

Geen verplichtingen

Mijn nieuwe blog is een hobby. Dat betekent dat het geen werk meer is en zo mag het ook niet meer (gaan) voelen. Mijn streven is om twee keer per week een blog te plaatsen, maar lukt dat om welke reden niet, dan lekker niet. Meer vrijheid blijheid dus en dat maakt me blij! Om die reden staat ook de reactiemogelijkheid uit. Wil je reageren op een blog of iets met me delen? Stuur dan een e-mail naar leefjejoy@jolandatoet.nl.

Leef je joy!

Leuk dat je me weer gevonden hebt. Ik hoop met heel mijn hart dat ik je kan (blijven) inspireren om net als ik uit je hart te leven en die dingen te doen in je leven die jij leuk en belangrijk vindt. Ik ben terug van weggeweest!