Tien belangrijke levenslessen

Tien belangrijke levenslessen

 

1. Het leven is te kort om niet ten volle te leven.

2. Perfectionisme is oersaai.

3. Gras gaat niet sneller groeien als je eraan trekt.

4. Ja zeggen tegen anderen, is nee zeggen tegen jezelf.

5. Leeftijd is alleen belangrijk bij kaas en wijn.

6. Verdriet en pijn horen bij het leven.

7. Het verleden verander je nooit.

8. Van zeuren en klagen is nog nooit iemand opgeknapt.

9. In het verleden blijven hangen maakt ongelukkig.

10. Geluk zit in jezelf.

Jolandatoet.nl Gelukscoach & Voedingsadviseur

Meer geluk in #10

Ik ben Jolanda Toet. Na een rampzalige jeugd vol geweld en vijandigheid en zonder liefde en positiviteit, besloot ik dat ik gelukkig wilde en mocht zijn. Ik leerde van mezelf houden en veranderde werkelijk alles in mijn leven. Resultaat? Een energiek, positief en gelukkig leven. En dat gun ik iedere vrouw! Om vrouwen te inspireren en motiveren hun mooiste leven te leven, schrijf ik artikelen en e-books over geluk en voeding.

Let’s connect!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!