Tosti met geitenkaas en zongedroogde tomaat

Tosti met geitenkaas en zongedroogde tomaat

door | Recepten

Tijd voor good mood food! Bij good mood food horen voor mij zeker tosti’s. Natuurlijk met gesmolten kaas. Vandaag heb ik een tosti met geitenkaas en zongedroogde tomaat voor je.

Geitenkaas

Ik gebruikte op deze tosti een jonge geitenkaas. Lekker zacht van smaak en jonge en jong-belegen kazen smelten het best. 

Semi-zongedroogde tomaatjes

Weer eens wat anders dan verse tomaat; zongedroogde tomaatjes! Ik koos hier voor semi-zongedroogde, omdat die zachter zijn dan zongedroogde. Heerlijk op een tosti!

Ingrediënten voor 1 tosti

Witte boterhammen, twee en als je net als ik glutenvrij eet, gebruik je glutenvrije.

Geitenkaas, jonge, 1 plak.

Semi-zongedroogde tomaatjes, 3 (afhankelijk van de grootte en smaaksterkte).

Zo maak je het

1. Verwarm je gril voor. Heb je geen gril? Verhit dan een beetje olie of boter in een koekenpan.

2. Beleg een witte boterham met de semi-zongedroogde tomaatjes.

3. Leg een plakje geitenkaas bovenop de gedroogde tomaat.

4. Leg je tweede boterham hier bovenop.

5. Gril in een hete gril of bak in een hete koekenpan totdat de kaas gesmolten is en  je tosti goudbruin van kleur. Draai halverwege de gril/baktijd om,zodat beide kanten van je tosti goudbruin van kleur zijn.

Ga zitten, neem de tijd en geniet van deze heerlijke tosti!

Meer good mood food

Ik ben Jolanda Toet. Na een rampzalige jeugd vol geweld en vijandigheid en zonder liefde en positiviteit, besloot ik dat ik gelukkig wilde en mocht zijn. Ik leerde van mezelf houden en veranderde werkelijk alles in mijn leven. Resultaat? Een energiek, positief en gelukkig leven. En dat gun ik iedere vrouw! Om vrouwen te inspireren en motiveren hun mooiste leven te leven, schrijf ik artikelen en e-books over geluk en voeding.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit gerecht lekker? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit recept wilt delen!

Sharing is caring!