Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Van overleven naar leven

door | nov 24, 2022 | Coaching

Van overleven naar leven 1:1

Van overleven naar leven 1:1 is exclusieve next level coaching op hoog niveau waarmee je snel en effectief grote stappen zet in het behalen van je doel. Dit traject is specifiek bedoeld voor vrouwen met traumatische ervaringen door mishandeling, (seksueel) geweld of seksueel misbruik. Je leert omgaan met de spoken uit je verleden en de monsters onder je bed, waardoor je uit je angsten kunt stappen en vanuit liefde leert leven. Je pakt de macht over je jezelf en je leven terug en leert hoe je je inner power verder ontwikkelt, houdt en nooit meer weggeeft.

Van overleven naar leven 1:1 is het coachingspakket waarbij je mij, buiten de coachingssessies om, onbeperkt vragen mag stellen via Whatsapp en/of e-mail. Deze vragen beantwoord ik in extra coachingssessies , via voiceberichten of Whatsapp afhankelijk van de aard van je vragen. Coaching inclusief het beantwoorden van de vragen vindt plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 21.00 uur.

Realiseer je dat een maand meestal onvoldoende is voor heling van oude wonden en je innerlijk kind. Daarom focussen we op coaching die gericht is op het nu. Verdriet en pijn zijn onlosmakelijk verbonden met trauma. Ik weet wat jij doormaakt vanwege mijn gewelddadige jeugd, seksueel misbruik en verwaarlozing. Ik ben er voor je in dit proces.

Je krijgt tips & tools die je nu kunt gebruiken om je verleden nu achter je te laten en vanaf nu volledig in het nu te leven. Je gaat van een overlevingsmodus weer of eindelijk echt leven. Hierdoor ervaar je zeker meer geluk & vrijheid!

Mogelijke coachingsdoelen

* Een mega-mindshift doordat je anders leert en gaat kijken naar jezelf, je verleden en degenen die jou onrecht heeft aangedaan.
* Je leert hoe je de macht over jezelf en je leven kunt terugnemen.
* Je gaat van jezelf houden waardoor je zelf je eigenwaarde vergroot.
* Het herkennen van zelfdestructief gedrag, hoe je dit kunt voorkomen en hoe je omgaat met een terugval.
* Hoe je kunt omgaan met heftige gevoelens en emoties die je niet wilt hebben en ervaren.
* Je inner power, je eigen innerlijke kracht ontdekken en zien welke enorme toegevoegde waarde jij bent en hebt voor de wereld.
* Een lichter leven zonder ballast uit het verleden.
* Leven vanuit liefde voor meer geluk en vrijheid in plaats van leven vanuit angst voor meer schaarste en tekort.

Je leert

* Hoe je je persoonlijke doelstelling kunt behalen.
* Hoe je je verleden achter je kunt laten.
* Hoe je omgaat met heftige emoties en wat je kunt doen als die je overvallen.
* De basisprincipes toepassen van de Wet van Aantrekking.
* Omgaan met angst en negatieve emoties.
* De macht over jezelf en je leven (terug)pakken en behouden.
* Hoe jij meer blijvend (!) geluk en vrijheid aantrekt en ervaart in jouw leven.

Je krijgt

* Gedurende ongeveer 6 weken minimaal 10 uur een-op-een-coaching waarin je door mij persoonlijk begeleid wordt.
* Mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen via Whatsapp of e-mail.
* Bewezen effectieve technieken, methoden, tips & tools om in korte tijd jouw coachingsdoelstelling te behalen.
* Meer energie, positiviteit, geluk & vrijheid in je leven.
* En meer…

Maatwerk

Van overleven naar leven 1:1 is 100% maatwerk. Hierdoor kan ik vooraf niet inschatten hoeveel uur coaching wij nodig hebben om jouw doel te behalen. Bij ‘je krijgt’ zie je dat je ongeveer 6 weken minimaal 10 uur coaching krijgt. Dit is het minimale wat je krijgt. Omdat ik weiger concessies te doen in mijn manier van coachen en de tijd die ik ervoor wil nemen, kan dit traject langer duren en meer coachingsuren en sessies bevatten dan het vermelde. Het kunnen dus ook 7 weken zijn en 10 uur coaching kunnen er ook 12 worden. Extra sessies, tijd, weken zijn inbegrepen in de prijs. Kies jij voor dit traject? Dan komen er nooit extra kosten bij.

Wat als ik vragen heb of twijfel of Van overleven naar leven het juiste is voor mij?

Stuur een e-mail naar info@jolandatoet.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om met je af te stemmen. Stel je vraag in je e-mail en vermeld je telefoonnummer als je wilt dat ik je bel.

Hoe het werkt

1. Ga naar de shop.
2. Voeg Van overleven naar leven 1:1 toe aan de winkelwagen.
3. Doorloop het bestelproces.
4. Na je aanmelding, neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak voor je eerste coachingssessie. Dagen en tijden in overleg van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 21.00 uur.
5. Je nieuwe leven vanuit liefde begint!

 

 

Gratis e-book Leven vanuit liefde

Met dit gratis e-book wil ik je op weg helpen naar een leven vanuit liefde; een leven zonder angst, haat, geweld en ziekmakende stress.

Een leven waarin je voluit kunt en mag zijn wie je werkelijk bent en waarin je in liefde en volledige vrijheid jouw leven mag leven. Stap vandaag nog uit je angst en leef vanuit liefde!