Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Waarom heb je dan geen rode Ferrari?

door | nov 13, 2022 | Persoonlijk, Spiritualiteit

Waarom heb je dan geen rode Ferrari?

Vandaag vertel ik je waarom ik geen rode Ferrari heb en wat ik dan wèl gemanifesteerd heb.

Alles wat je krijgt, trek je zelf aan

Ik leef al jaren volgens de principes van de Wet van Aantrekking die voor mij feilloos werkt; alles wat je krijgt in het leven, trek je zelf aan. Yep, ook de negatieve en minder leuke dingen des levens, hoe pijnlijk ook. Zelf zie ik iedere pijnlijke les als een les waarvan ik leer en groei. Iedereen manifesteert, bewust en/of onbewust.

Manifesteren is energie-uitwisseling

Manifesteren kun je zien als het uitzenden van je eigen energie in een groot kwantumveld waar alle energieën samenkomen en waarbij soortgelijke energieën elkaar aantrekken. De energie die je uitzendt wordt gevormd door de 3 G’s; je gedachten, gevoel en gedrag. Is jouw energie positief, dan trek je positieve dingen aan als geluk, liefde, vrijheid, gezondheid. En als de energie die je uitzendt negatief is, trek je negatieve dingen aan, bijvoorbeeld geldtekort, geen of een slechte liefdesrelatie, griep, eindeloze discussies en een gat in je broek.

Bewijs het maar

Veel mensen staan sceptisch tegenover de werking van de Wet van Aantrekking en dat mag natuurlijk. Het lullige daarbij is wel dat die wet wèl werkt en dus doet wat ie doet… Sceptische mensen willen graag bewijs zien dat de Wet van Aantrekking echt werkt. Helaas pindakaas, is het in dit geval echt een gevalletje eerst geloven, dan zien. Je kunt natuurlijk hoe dan ook de principes zelf uitproberen en testen, kost je niets en levert je veel op, ontdek het zelf.

Doe mij een pondje moleculen

Mensen willen graag eerst bewijs zien en dat is logisch, maar ook opmerkelijk. Want, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik persoonlijk heb nog nooit stroom gezien, of wifi. Wat te denken van moleculen en energie, toch echt keihard ‘wetenschappelijk bewezen’ in de ogen van velen. Nou, doe mij dan maar een pondje moleculen, atomen of neuronen…

Geen overtuigingstaak

Niet dat het mijn taak is jou te overtuigen van de echtheid en werking van de Wet van Aantrekking, maar het is wèl mijn taak vrouwen te helpen leven vanuit liefde en anders met hun angsten om te gaan, waardoor deze niet langer hun hele leven en zijn beïnvloeden. Omdat het superbelangrijk is wat je denkt, voelt en doet vanwege de energie die je hierbij uitzendt, is het voor mij onmogelijk dit te doen zonder de Wet van Aantrekking hierbij te betrekken.

Waarom ik geen rode Ferrari heb

Een hele leuke vraag die ik kreeg van iemand die sceptisch staat tegenover de Wet van Aantrekking is; Waarom heb je dan geen rode Ferrari? Mijn antwoord is simpel; ik heb liever een gele… Nee hoor, geintje! De enige reden dat ik geen Ferrari heb is dat ik geen Ferrari wil. Ik wil helemaal geen Ferrari. Sterker nog, ik heb geen idee wat ik ermee zou moeten… Ik heb namelijk geen rijbewijs! En als mijn partner in crime Martin, een Ferrari zou willen, zou hij er zelf wel een manifesteren. Dat is de eenvoudige reden dat ik geen rode Ferrari heb.

Buiten mijn comfortzone

Wat je wenst, is natuurlijk heel persoonlijk. Ik kan en wil je wel voorbeelden geven van dingen die ik heb gemanifesteerd en ook daadwerkelijk heb ontvangen. Eerlijk gezegd is dit volledig buiten mijn comfortzone. Omdat ik niet wil opscheppen over wat ik heb. Omdat ik het arrogant vind van mezelf. En echt, ik vind het zooo gênant. En nee, ik ben niet bang voor ongefundeerde en ongezouten meningen, die zullen er altijd zijn en boeien mij niet.

Een echt en eerlijk beeld van wat ik zoal manifesteer

Om je een echt en eerlijk beeld te geven van wat je zoal kunt manifesteren in het leven, stap ik uit mijn comfortzone om je te laten zien wat ik zoal heb gemanifesteerd. Gaan we:

* Mijn huis; een vrijstaande villa in een villawijk op loopafstand van strand en zee.

* Een zeer luxe badkamer a la wellness at home met zespersoons infrarood & Finse sauna met sterrenhemel, vrijstaand bad, grote inloopdouche, schuifpui en aangrenzende slaapkamer met dakraam om ’s nachts naar de maan en sterren te kijken en contact te maken met het Universum, omdat ik dat leuk vind.

* Een luxe zwarte keuken met de allerbeste en duurste inbouwapparatuur van Miele, een Bora afzuigsysteem en inductiekookplaat en een waanzinnige stoomoven van Miele.

* Een peperdure pvc-vloer, nieuwe meubels, in het hele huis op elkaar afgestemde lampen voor pak em beet € 5.000, een geweldig luxe bed in de ruime logeerkamer met fantastisch beddengoed, een eigen badkamer voor onze gasten met wc, douche en tweepersoons natuurstenen wastafel. Zelf slapen we op de allerbeste Tempur matrassen met superdeluxe volledig verstelbare onderstellen met massagefunctie, ook van Tempur. Onze dekbedovertrekken zijn allemaal katoensatijnen van Essenza, ook die voor onze logees en we hebben een wijn-klimaatkast voor tig flessen wijn. We hebben overigens geen dure laptops, tv of audio-apparatuur, simpelweg omdat we daar niet om geven en geen tv kijken.

* Moos de bus; een Opel Vivaro die we hebben laten ombouwen tot luxe kampeerbus.

Van materie naar wat echt belangrijk is in het leven

Zo, dat waren de materiële zaken, mijn klotsende-okselmodus kan weer uit… Ik heb ze bewust genoemd en zo beschreven, omdat dit voor jou mogelijk bewijst dat die Wet van Aantrekking werkt.

Voor mij en ons zijn deze materiële bezittingen superleuk en ik ben er intens dankbaar voor. Maar voor mij is onderstaande, ook aangetrokken met de Wet van Aantrekking, nog veel belangrijker.

* Vrijheid om te doen en laten wat ik wil. Wil ik vrouwen coachen, dan doe ik dat, wil ik het niet, dan doe ik het niet. Ik hoef niet te coachen (of elders te werken) voor geld en dat geeft een gevoel van ultieme vrijheid en onafhankelijkheid.

* Reizen; Samen met Martin reis ik de hele wereld over. We zijn werkelijk overal en nergens geweest samen; van Myanmar (Birma), Laos en Cambodja tot Griekenland, Portugal en Frankrijk. Van Duitsland tot Nepal en van India waar we 4 keer waren tot Luxemburg, we zijn er samen geweest. Allermooiste reis ooit was onze drieweekse zelf georganiseerde safari door Namibië en Botswana. Afgelopen jaar maakten we prachtige roadtrips met Moos de bus door Schotland, Engeland en Polen, fantastisch.

* Wonen waar we willen; Toen ik Martin ontmoette woonde hij in Amsterdam en ik in de buurt van Rotterdam. We zijn gaan samenwonen in een, ook gemanifesteerde, jarendertigwoning in Dordrecht waar we 10 jaar gewoond hebben. Vervolgens zijn we verhuisd naar een luxe appartement in Amsterdam waar we 5 jaar woonden. Toen door naar ons kleine houten huisje in het bos in Drenthe, en ook dit geweldige boshuisje heb ik destijds gemanifesteerd. Hier woonden we tijdelijk tot we verhuisden naar onze huidige woonplaats. Over hoe we ons huidige huis samen manifesteerden in een crazy oververhitte woningmarkt, zal ik een apart blog voor je schrijven.

* Gezondheid; ondanks mijn aangeboren hartafwijking, ben ik kneitergezond en onverwoestbaar.

* Sky high energie; ik ben ontembaar en kan werkelijk alles aan.

* Creatieve inspiratie in overvloed; voor mij superbelangrijk.

* Positieve levenshouding.

* Joy, levensvreugde.

* Geluk; groots en meeslepend.

* Liefde; mijn grote liefde Martin. Onze relatie is goud en de manier waarop we samen groeien briljant. We zijn nu 18 jaar samen; humor en samen van onze tak vallen van het lachen en dat gebeurt echt iedere dag, zijn voor ons superbelangrijk. We tillen elkaar naar een hoger plan, gunnen elkaar de wereld, laten elkaar vrij, maar zijn samen 1+1=3. Het leuke is, dat onze relatie nog steeds iedere dag leuker wordt.

Samen manifesteren

Het allerbelangrijkst voor mij in mijn leven is Martin. Als mijn relatie, mijn basis, niet goed is, voel ik me niet goed. Dus zorg ik ervoor dat die basis zo goed mogelijk is. En ja, ook die manifesteer ik. Samen manifesteren we trouwens ook. Je krijgt trouwens niet wat je wilt, maar daarover een andere keer meer.

Concreet en praktisch manifesteren

Wil je meer leren over manifesteren en direct in de praktijk leren toepassen? In mijn coachingstrajecten komt manifesteren altijd aan de orde als manier om je mindset te transformeren van tekort en schaarste (angst) in geluk en vrijheid (liefde). Dat is niet zweverig, maar heel concreet en praktisch toepasbaar. De huidige mogelijkheden vind je hier.

Dankjewel voor het lezen, tot de volgende keer!

 

Gratis e-book Leven vanuit liefde

Met dit gratis e-book wil ik je op weg helpen naar een leven vanuit liefde; een leven zonder angst, haat, geweld en ziekmakende stress.

Een leven waarin je voluit kunt en mag zijn wie je werkelijk bent en waarin je in liefde en volledige vrijheid jouw leven mag leven. Stap vandaag nog uit je angst en leef vanuit liefde!