Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Waarom ik dit bericht dronken schrijf

door | okt 7, 2022 | Laugh Letter

Waarom ik dit bericht dronken schrijf

‘Wat kan ik verwachten van de Laugh Letter?’ is een vraag die ik regelmatig krijg. Nou, dit bijvoorbeeld…

Waarom ik dit bericht dronken schrijf

Ja, je leest het goed; dit bericht schrijf ik dronken…

* Ik verstuurde mijn allereerste Laugh Letter ‘De eerste keer’ vanuit Mailpoet en dat ging… goed! Hoezeeeee!

* Martin en ik proostten op het leven met elkaar en met onze leuke vrienden met wie je een echt gesprek kunt voeren, jabbiedabbiedoeeee!

* Ik wilde mijn bedrijf opnieuw inschrijven bij de Kamer van Koophandel en moest daarvoor helemaal naar… Zwolle. Tegenwoordig ga je niet meer zomaar meer even in je eigen woonplaats wanneer het jou uitkomt, maar een dikke maand van tevoren maak je online een afspraak waar en wanneer het de KvK uitkomt. Iets met de omgekeerde wereld enzo… Maar het is gelukt en mijn bedrijf is vanaf 01-10-2022 een officieel feit!

* Ik volgde de cursus Money Love Story van Cosmiclife en die cursus is heeeerlijk en een feetje om te volgen!

* Samen met een aantal andere gezellige mensen vierden wij de verjaardag van R. en o, o, o, de drank vloeide rijkelijk. Wat een feest! De after party vond plaats bij ons thuis, nou dan weet je het wel…

* Binnenkort begin ik met een online coachingsprogramma bij Dolly & Eelco en woooowieeee, daar heb ik zoveel zin in!

* Afgelopen week was ik in Utrecht en ‘mijn stadje’ Rotterdam en dat vervult mijn hart met heel veel plezier.

* Morgen ga ik naar mijn oude liefde Dordrecht voor eindelijk weer eens een bezoekje aan mijn te cute kleinzoon en mijn lieve leasedochter en schoonzoon. Ik kan niet wachten, want het is veel te lang geleden dat ik ze in real life zag en sprak.

Al deze dingen en meer zorgden en zorgen er iedere dag opnieuw voor dat ik dronken ben… Niet van de drank, eerlijk is eerlijk, er zijn weken dat ik geen druppel alcohol drink, maar ik ben dronken van… geluk!

Tegenwoordig gun ik mezelf alles! Ik investeer in mezelf en gun mezelf de wereld. Omdat ik vrijwel alleen nog dingen doe die 100% bij me passen, is mijn energieniveau hoog, ongekend hoog (hierover later ongetwijfeld meer). En dat zorgt ervoor dat ik me iedere dag opnieuw intens dankbaar en dronken van geluk voel.

En precies dat is de reden dat ik dit bericht dronken schrijf…

Dankjewel voor het lezen, tot de volgende keer!

Be the light & spread love

Jolanda

P.s. Wil jij je ook iedere dag opnieuw dronken van geluk voelen? Laat mij je inspireren met mijn Laugh Letter en Blogs en geniet ieder fu**ing moment van het leven! 

 

Je ook inschrijven voor de Laugh Letter kan hier!