Jolandatoet.nl

Wandelen in de winter

door | Gezondheid, Liefde & Geluk, Natuur, Spiritualiteit

Nooit eerder wandelde ik zo veel als in de afgelopen maanden. Mijn conclusie; wandelen is geweldig, ook in de winter!

 

 

 

Wandelen is geweldig!

Ook in de winter! En nee, ik ben niet zo iemand die ook wandelt als het stortgiet van de regen. En ja, ik ben zo iemand die altijd ‘moed moet verzamelen’ om daadwerkelijk de stoute laarzen aan te trekken en naar buiten te gaan, althans als het miezerig, koud, druilerig, grijs en het er helemaal niet comfortabel uitziet daarbuiten. Warm aangekleed, want dat is een must bij koud en windy winterweer. Vandaag neem ik je mee op mijn wandelingen van deze winter en laat ik je zien wat ik onderweg zoal zie. Veel plezier!

IJs op de sloot…

Tijdens mijn wandelingen zie ik heel vaak van die prachtig blauwe luchten die ik hemelse hemels noem… 

Dat groen! En nee, ik heb deze foto niet bewerkt met een of andere groene toverkollentoverstaf. This is the real shit!

Grote brokken ijs, zomaar op het zandpad…

Blauw, blauwer, blauwst en die wolken op de achtergrond zijn toch net bergen? Met een beetje fantasie waan je je in Oostenrijk, jodelahiehieeeeee!

Zomaar ergens onderweg…

Dit houtsnijwerkvosje is toch te leuk? Om op te vreten!

Ice, ice baby…

Een typisch Nederlands wintertafereeltje, op de fiets…

Ook in de winter kom ik regelmatig zwammen tegen; lekker zwammen met zwammen…

Als ik in de winter ga wandelen, heb ik altijd mijn handschoenen, muts, telefoon met routetoestand bij me en een blikje Cola… Niet gezond, wel goed bij suikerdipjes of dips, honger, dorst en nummer één ‘hou er de moed maar in-oppeppert’ als ik me realiseer dat ik na 7 kilometer heen, ook nog 7 kilometer terug naar huis moet wandelen…

Mooi hè?

Winter 2021 ♥

Ik loop niet alleen te lopen, maar maak onderweg ook mijn hoofd leeg, krijg naast nieuwe inzichten een frisse neus, rode wangen, oren en doe veel levenswijsheid op. Ik maak foto;s en vul mijn longen met frisse lucht en mijn hoofd met creatieve ideeën. Jongens, wat is wandelen heerlijk!

En je komt nog eens ergens; dit is toch een ongekend mooi plekje?

Heeeel vet!

Vet cool zou je ook kunnen zeggen… IJzig koud dus.

Kleed je lekker warm aan, pak je Cola in en ga op pad; wandelen is geweldig; ook in de winter! 

Meer beleven in je leven?