Leven vanuit liefde

Blog voor meer geluk & vrijheid

Warme, knapperige roombotercroissants

door | nov 30, 2022 | Laugh Letter

Om je een beeld te geven van mijn Laugh Letter, deel ik er hier af en toe een met je. Meld je aan en ontvang Laugh Letter op vrijdagmorgen in je mailbox.

Warme, knapperige roombotercroissants

Hoi hoi!

Zondagmorgen, warme knapperige en krakend verse roombotercroissants. Glas versgeperst sinaasappelsap erbij. Alle tijd van de wereld, easy on Sunday morning. Genieten! Mijn ideale zondagmorgen, beetje lezen, beetje rondlummelen, dat werk. Of nou ja, eigenlijk geen werk dus, juist niet op zondagmorgen.

Je hebt ook de boterham met pin-types en ik ben dat overduidelijk niet… Ik lust wel pindakaas en eet het heel af en toe, maar vind het zo meuren. Ik stel me dan ook gelijk een zondagmorgen voor met een oude bruine boterham van begin van de week, bijna de laatste in de zak, met een dun laagje pin, want van een dikke laag ga ik echt kokken. Dat je gelijk een gortdroge bek hebt… Afzien hoor voor mij.

Nee, ik ben overduidelijk niet het droge, oude boterhammetje pin, maar de warme, knapperige roombotercroissant… En daarmee associeer ik ook mijn bedrijf. En ook al bestaat Jolandatoet.nl alweer een maand, ik zeg mijlpaal!, ik ben absoluut nog in de opbouwfase. De fase waarin ik al zoveel geleerd heb over online ondernemen anno nu, over waar ik heen wil met mijn bedrijf en ook niet onbelangrijk over mezelf.

Ik sta sterker dan ooit in het leven en geloof me, ik was al niet uit mijn schoenen te rammen, sta 100% voor en achter mijn coaching en alles wat daaruit voortvloeit en de inspiratie giert door iedere vezel in mijn lijf. Inspiratie om nog veel meer mooie producten voor je te maken, blogartikelen te schrijven, videopodcasts op te nemen en natuurlijk ook de Laugh Letter te schrijven. Allemaal en alles op 100% warm, knapperig roombotercroissant-niveau. Ja duh, ik ga jou natuurlijk geen oude, droge boterham pin aanbieden…

Om al die mooie producten te kunnen (blijven) ontwikkelen en maken, heb k tijd nodig. Tijd voor het maken van een mooi totaalpakket van angst naar liefde-producten. Zodat meer en meer mensen de transformatie van tekort & schaarste in geluk & vrijheid maken. Eén enkele warme, knapperige roombotercroissant is er tenslotte maar een…

Om ietsjepietsje meer tijd daarvoor vrij te maken, verschijnt de Laugh Letter komende weken alleen op vrijdagmorgen. En dan ben ik, naar verwachting begin 2023, terug met op drie ochtenden Laugh Letters die voelen als verrukkelijke, verse, warme, knapperige roombotercroissants!

Dankjewel voor het lezen, tot de volgende keer!

Love & be kind

Jolanda