Gelukscoaching

Gelukscoaching

door | Geluk, Gezondheid

Ben je niet (helemaal) tevreden met jezelf, je leven en/of je relaties? Wil je wel veranderen, maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Denk je dat een gelukkig leven voor jou niet is weggelegd? Onzeker over jezelf en je capaciteiten? Dan is Gelukscoaching ècht iets voor jou!

Gelukscoaching is leuk!

Gelukscoaching is vooral leuk! Op een leuke, gezellige manier gaan we samen aan de slag om jouw geluksgevoel te vergroten. Ben je niet helemaal tevreden over bepaalde aspecten van je leven? Ervaar je teveel stress in je leven? Weet je door alle hectiek niet meer hoe je tijd voor jezelf vrijmaakt? Problemen uit je verleden waarvan je iedere dag last hebt? Niet meer zo blij met jezelf en je leven? Voel je je schuldig naar je partner en eventuele gezinsleden? Je bent niet de enige! En ik vind het een enorme eer om jou te helpen en ondersteunen naar een veel gelukkiger leven.

Wat is Gelukscoaching?

Gelukscoaching is een combinatie van lifecoaching, stresscounselling en positieve psychologie en bij Gelukscoaching draait alles om jouw geluk. Door technieken uit de cognitieve gedragstherapie, ACT en positieve psychologie gaan we jouw daadwerkelijke probleem ontrafelen en oplossen. Aan het einde van het coachingstraject dat uit vier gesprekken van 60 minuten bestaat, heb jij je doel behaald. En natuurlijk stellen we jouw doel vooraf samen vast. 

Resultaat van Gelukscoaching

Het behalen van je doel betekent niet alleen dat je dat doel daadwerkelijk realiseert, maar ook dat je meer energie, postiviteit en geluk ervaart in je leven. Al mijn cliënten ervaren minder stress in hun leven, dus dat is een leuke en mooie bijkomstigheid.

Meld je hier aan
Meld je hieronder aan of bekijk hier de beschikbare data.

Lekker chill

 

 

 

Gratis Online cursus Leef positief, les 1

Na je aanmelding ontvang je persoonlijke inloggegevens en kun je gelijk inloggen. Door je aanmelding geef je Jolanda Toet toestemming voor het toesturen van Inspiratie in je mailbox.

Sharing is caring!