Weekmenu 31 – 2020

Weekmenu 31 – 2020

door | Weekmenu

Iedere vrijdag krijg je een weekmenu van me met leuke, makkelijke, gezonde en iets minder gezonde, maar altijd lekkere glutenvrije suggesties voor ontbijt, lunch, diner en/of dessert. Veel kijk,- kook,- en eetplezier!

Vakantie?

Voor iedereen die weer terug is van vakantie; Hoi! Voor iedereen die meekijkt vanaf haar vakantie-adres; Hoi hoi! En voor iedereen die geen vakantie heeft; hoi, hoi, hoi! Oftewel leuk dat je er ook deze week weer bij bent! Een nieuwe week met nieuwe kansen om lekker etend door het leven te dansen! Maak er weer wat moois van deze week!

Maandag, vegan

Heldere champignonsoep

Lekker, makkelijk en snel is deze heldere champignonsoep die bijna iedereen lust. Eet met geroosterd brood met grasboter, hoewel je maaltijd dan niet meer vegan is, maar vegetarisch. 

Dinsdag, geen vlees en vis

Salade met paprika, mango, mozzarella en een pepertje

Deze salade is zo lekker, die wil je iedere dag wel eten! Het pepertje geeft deze salade pit en juist dat maakt em zo lekker. De mango blust het pitje af en maakt de salade lekker zoet en de mozzarella zorgt voor het zachte in deze salade. 

Woensdag, geen vlees of vis

Spaghetti aglio e olio met een hele grote Salade Caprese

Een van mijn favoriete pasta-recepten, omdat het altijd kan, altijd lekker is en door zijn eenvoud bijna overal te maken is.

Donderdag, vlees

Wraps met hoisin kip, champignons en komkommer

Als je deze week één nieuw recept maakt, maak dan dit! Deze wraps met hoisin kip zijn djabbiedabbiedoeeeee lekker. En… veel eenvoudiger en sneller om te maken als je kant-en-klare hoisin gebruikt. Ik heb er een gevonden die echt lekker en glutenvrij is! En voor de azijnzeikertjes onder u; kant en klare hoisin gebruiken màg; het is vergelijkbaar met gedroogde pasta, ketchup of korianderkorrels gebruiken, dat maak je (meestal) ook niet zelf.

Vrijdag, vegan

Noedels met lente-ui

Wil je snel een gezonde en lekkere maaltijd op tafel zetten? Kies dan deze verrassend lekkere noedels met lente-ui! 

Zaterdag, ontbijttip

Griekse yoghurt met walnoten en honing

Je dag begint goed met dit eiwtirijke ontbijt van Griekse yoghurt met walnoten en biologische honing. Geniet ervan!

Zondag, vlees

Salade met rosbief, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas

Een van mijn persoonlijke favoriete salades is deze met rosbief, pijnboompitjes en Parmezaanse kaas. Hou je niet zo van mierikswortel? Maak dan een dressing van mayo, olijfolie en knoflook. Of van olijfolie, honing en mosterd. Of een met gekneusde peperkorrels. Met wasabi offe.. Nou ja, je ziet het, er zijn heel veel mogelijkheden. Kies wat jij lekker vindt!

Lekker en gezond!

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!