Weekmenu 35 – 2020

Weekmenu 35 – 2020

door | Weekmenu

Hier is je glutenvrije weekmenu! In de tip van de week; Iedere dag een feestje! Lees hier hoe ook jij iedere dag een feestje op tafel krijgt.

 

Tip van de week

Iedere dag een feestje!

Een van mijn levensmotto’s is ‘Iedere dag een feestje!’ oftewel ik zorg er zelf voor dat iedere dag feestelijk en de moeite waard is. Iets met zelf slingers ophangen en zo. Een van die dingen waarmee ik dat doe, is eten. Gevarieerd eten. Want dat is superbelangrijk voor een goede weerstand.

Omdat je als je gevarieerd eet, zo veel mogelijk verschillende vitaminen, mineralen, sporenelementen en alles wat je lichaam maar nodig heeft, binnenkrijgt. Hoe meer  verschillende soorten groenten, hoe beter. En jawel groenten kun je ook prima bij je ontbijt en/of lunch eten. Gevarieerd eten betekent niet dat je nooit twee dagen achter elkaar hetzelfde mag eten of zoiets, daar bestaan veel misverstanden over. Deze week heb ik veel verschillende gerechten met groenten voor je! Varieer en geniet! 

Maandag, geen vlees en vis

Salade met paprika, mango, mozzarella en een pepertje

Deze salade is hemels op zwoele zomeravonden. Gezond, ook door het rode pepertje!

Dinsdag, geen vlees en vis

Geroosterde auberginecurry met tomaat en kokosmelk

Heerlijk romig en zacht is deze auberginecurry. Lekker met basmatirijst.

Woensdag, garnalen

Kurkumarijst met groente en garnalen uit de wok

Wat een gezonde eetweek is dit! En zo lekker kan gezond zijn. Maak ook eens kurkumarijst en geef je gezondheid een flinke opppeper.

 

Donderdag, geen vlees en vis

Geroosterde bloemkool met gebakken krieltjes en Duitse komkommersalade

He lekker, aardappeltjers, groente en nog meer groente! De geroosterde bloemkool is hemels! Lekker met gebakken krieltjes en deze frisse komkommersalade.

Vrijdag, geen vlees en vis

Indiase spinaziecurry met ei

Een van mijn persoonlijke favorieten! Romig en zacht door de (gezonde) cashewnoten en niet pittig. Het weekend kan beginnen!

Zaterdag, vis

Glutenvrije inktvisringen met frietjes

Frietjes! Dit zijn de gezondste en lekkerste. En deze inktvisringen zijn hemels, ook voor mensen die wel gluten eten!

Zondag, brunchtip

Smoothiebowl met aardbeien en blauwe bessen

Deze is lekker jongens, heel heel lekker! En gezond meisjes, heel heel gezond! Als je deze week 1 nieuw recept maakt, maak dan dit.

Lekker en gezond!

Ik ben Jolanda Toet. Na een rampzalige jeugd vol geweld en vijandigheid en zonder liefde en positiviteit, besloot ik dat ik gelukkig wilde en mocht zijn. Ik leerde van mezelf houden en veranderde werkelijk alles in mijn leven. Resultaat? Een energiek, positief en gelukkig leven. En dat gun ik iedere vrouw! Om vrouwen te inspireren en motiveren hun mooiste leven te leven, schrijf ik artikelen over (glutenvrij) eten, leven en reizen en e-books voor een gelukkig leven.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Vond je dit blog leuk, grappig, interessant of mooi? Heb je vragen? Laat het me weten op
Facebook en Instagram
en/of pin op Pinterest.
Superlief als je dit blog wilt delen!

Sharing is caring!