Weekmenu week 14 – 2019

Weekmenu week 14 – 2019

door | Eten

So heeee, is het alweer april! Waar blijft de tijd? Ik vind het enig, want het is lente en een nieuw seizoen betekent voor mij nieuwe, bij dat seizoen horende ingrediënten en nieuwe recepten Ik verheug me erop! 

Het weekmenu voor deze week

Maandag 1 april, dagje meatless Monday #vegetarisch
Zooo snel, simpel en eenvoudig, maar o zo lekker!
Japanse soba noodle salad en natuurlijk gebruik je glutenvrije sojasaus en (soba)noodles als je glutenvrij moet eten. Kijk goed op de etiketten van sobanoodles, vaak is tarwe toegevoegd.

Dinsdag 2 april, dagje vis
Indiase viscurry met spinazie met basmatirijst.

Woensdag 3 april dagje Thais
Ook dit is een blijvertje!
Pad Thai met garnalen.

Donderdag 4 april, dagje zonder vlees en vis #vegetarisch
Griekse gevulde paprika;s.

Vrijdag 5 april, dagje nog een keer zuurkool
We hebben nog zelfgemaakte zuurkool en dus vandaag lekker zuurkoolstamppot. Hoe je zelf zuurkool maakt, lees je hier.

Zaterdag 6 april, dagje lunchtip
Omdat ie zo verrukkelijk is.
Glutenvrij broodje met zelfgemaakte eiersalade en prosciutto. En als je gluten eet, kies je natuuuuuurlijk een broodje met gluten!

Zondag 7 april, dagje smullen maar, omdat het zondag is of zoiets geks
Dit is een nieuw recept en o jongens, wat is dit lekker! We hebben het inmiddels een paar keer gemaakt en ja hoor, dit is genieten!
Kip met venkel, bloedsinaasappel en zwarte olijven, zie de foto bovenaan dit blog.

Kies, kook en eet met liefde, eet smakelijk en tot volgende week!

Meer weekmenu’s

Let’s get inspired!

Wil jij 1 keer in de vier weken een e-mail ontvangen met heel veel tips & inspiratie voor en over het leven? Meld je dan aan voor tips & inspiratie in je mailbox.  O ja, je afmelden is supereenvoudig.

Sharing is caring!