Weekmenu week 19 – 2019

Weekmenu week 19 – 2019

door | Weekmenu

Wekelijks maak ik een weekmenu met glutenvrije recepten voor je. Mijn doel is je te inspireren met relatief eenvoudige en snelle, gezonde, maar vooral lekkere recepten. Ik ga hierbij uit van het Pareto-principe; ik probeer 80% van de avondmaaltijden gezond te houden en 20% mag minder gezond zijn. Eet smakelijk!

Het weekmenu voor deze week

Maandag 6 mei, dagje Meatless Monday #vegetarisch
Zoooo superlekker en eigenlijk eten we dit veel te weinig!
Courgettekoekjes met fetacrème.

Dinsdag 7 mei, dagje vegan #vegan
De allerlekkerste geroosterde paprikasoep die er bestaat. Lekker met een geroosterd (glutenvrij) broodje met grasboter en bieslook.

Woensdag 8 mei, dagje Thais is altijd lekker
Pad thai met garnalen.

Donderdag 9 mei, dagje Italiano thuis #vegetarisch
Melanzane Parmigiano, maar wel een slankere versie door het toevoegen van extra aubergine en verse tomaat en minder kaas, geen minder vette! Lekker met een salade van tomaat, rode ui, zwarte olijven en basilicum.

Vrijdag 10 mei, dagje Spanje op je bord
Spaanse aardappeltortilla met chorizo en extra groenten; voeg wortel, prei, champignons en doperwten toe, superlekker! Zie de foto bovenaan dit blog.

Zaterdag 11 mei, dagje lekker en gezond
Zalm met Japanse teriyaki met basmatirijst en Vietnamese salade.

Zondag 12 mei, dagje bijzonder lekker #vegetarisch
Dit is weer een nieuwe ontdekking van Martin en o jongens, wat is dit lekker!
Spinazie-ricottagnocchi met glutenvrije spaghetti aglio e olio.

Kies, kook en eet met liefde, eet smakelijk en tot volgende week!

Meer weekmenu’s

Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat

Download hier je gratis e-book Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat en ontvang als bonus wekelijks tips & inspiratie met leuke levenslessen, boekentips, recepten, speciale kortingsacties en nieuws van Lerenaandekeukentafel.nl en Jolandatoet.nl.

Sharing is caring!