Weekmenu week 20 – 2019

Weekmenu week 20 – 2019

door mei 12, 2019Weekmenu0 Reacties

Wekelijks maak ik een weekmenu met glutenvrije recepten voor je. Mijn doel is je te inspireren met relatief eenvoudige en snelle, gezonde, maar vooral lekkere recepten. Ik ga hierbij uit van het Pareto-principe; ik probeer 80% van de avondmaaltijden gezond te houden en 20% mag minder gezond zijn. Eet smakelijk!

Het weekmenu voor deze week

Maandag 13 mei, dagje supersnelle Meatless Monday #vegetarisch
Gnocchi met salieboter en Parmezaanse kaas

Dinsdag 14 mei, dagje makkelijk, snel en o zo lekker
Pokebowl met gerookte zalm en mango.

Woensdag 15 mei, dagje o zo verrukkelijk
Indiase viscurry met spinazie en basmatirijst.

Donderdag 16 mei, dagje snel, makkelijk en gezond #vegan
Het is een druk weekje, waarin ik wel gezond wil eten. Deze broccolisoep staat binnen een half uur op tafel, ideaal. O ja, Surinaamse kerrie kun je kopen bij de toko.
Broccolisoep met Surinaamse kerrie.

Vrijdag 17 mei, dagje kikkererwten #vegan
Zo heerljk gezellig vrijdagavondeten vind ik dit!
Hummus met glutenvrije wraps en heel veel groenten om lekker mee te dippen.

Zaterdag 18 mei, dagje feestelijke lente-eten
Wat een lentefeestje dit!
Witte asperges met op de huid gebakken zalm en krieltjes in de schil.

Zondag 19 mei, dagje Kali Orexi oftewel Grieks
Dat wordt weer smullen! Voor de liefhebbers; ik koop mijn biologische grasgevoerde rundvlees bij okvlees.
Stifado uit de slowcooker.

Kies, kook en eet met liefde, eet smakelijk en tot volgende week!

Meer weekmenu’s

Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat

Download hier je gratis e-book Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat en ontvang als bonus wekelijks tips & inspiratie met leuke levenslessen, boekentips, recepten, speciale kortingsacties en nieuws van Lerenaandekeukentafel.nl en Jolandatoet.nl.

Sharing is caring!