Weekmenu week 21 – 2019

Weekmenu week 21 – 2019

door | Weekmenu

Wekelijks maak ik een weekmenu met glutenvrije recepten voor je dat ook uitermate geschikt is voor mensen die wel gluten eten. Mijn doel is je te inspireren met relatief eenvoudige en snelle, gezonde, maar vooral lekkere recepten. Ik ga hierbij uit van het Pareto-principe; ik probeer 80% van de avondmaaltijden gezond te houden en 20% mag minder gezond zijn. Eet smakelijk!

Het weekmenu voor deze week

Maandag 20 mei, dagje Meatless Monday #vegetarisch
Risotto met champignons, courgette en Parmezaanse kaas.

Dinsdag 21 mei, dagje gezond en lekker
Salade met gekookte kip en bleekselderij.

Woensdag 22 mei, dagje o zo verrukkelijk
Dan dan mian, daar word je vrolijk van! Eet je glutenvrij, kies dan niet voor dan dan noedels, maar voor glutenvrije spaghetti.

Donderdag 23 mei, dagje zo mis je absoluut geen vlees #vegetarisch
Kikkererwtenburgers met knoflook-limoenmayo.

Vrijdag 24 mei, dagje
Zo heerljk gezellig vrijdagavondeten vind ik dit!
Hummus met glutenvrije wraps en heel veel groenten om lekker mee te dippen.

Zaterdag 25 mei, dagje lekker brunchen #vegetarisch
Kwark met zelfgemaakte rabarbercompote, granola en honing.

Zondag 26 mei, dagje o zo verrukkelijk lekker #vegetarisch
Spaghetti met paddenstoelen en truffelolie.

Kies, kook en eet met liefde, eet smakelijk en tot volgende week!

Meer weekmenu’s

Let’s get inspired!

Wil jij wekelijks een e-mail ontvangen met inspiratie voor en over voeding, glutenvrij eten en het leven? Meld je dan aan voor Inspiratie in je mailbox.  

Sharing is caring!