Weekmenu week 8 – 2019

Weekmenu week 8 – 2019

door | Weekmenu

Het is weer vrijdag; tijd voor een kakelvers weekmenu voor volgende week. Kies, kook en eet met liefde!

Deze week

Koos ik weer een gevarieerd menu waarin ik vegan afwissel met vis en vlees. Ik vind het leuk als je me laat weten wat je van mijn weekmenu vindt! Reageer onder dit blog of stuur een e-mail naar info@jolandatoet.nl. Dankjewel daarvoor!

Heel veel wilde en minder wilde kook- en eetplannen

Komende tijd wil ik me steeds meer richten op gerechten zonder vlees. Vaker vis, vegetarisch en vegan. Ik heb onvoorstelbaar veel wilde en minder wilde ideeën en recepten in mijn hoofd, maar het heeft even tijd nodig voordat ik recepten publiceer. Ik publiceer een recept pas als ik er zelf tevreden over ben. Er komen dus nog heel veel recepten aan komende tijd. Allemaal glutenvrij, want ik eet nu eenmaal glutenvrij. Er wordt aan gewerkt, dan ben je op de hoogte!

Het weekmenu voor deze week

Maandag 18 februari, dagje begin de week lekker gezond
Geroosterde paprikasoep, omdat ie zo ontzettend lekker is! #vegan

Dinsdag 19 februari, dagje smullen maar, wat lekker!
In bakolijfolie en roomboter op de huid gebakken zalm met geroerbakte broccoli, kastanjechampignons, ui en knoflook met deze zwarte rijst.

Woensdag 20 februari, dagje zonnig Marokkaans
Marokkaanse kip en die is niet te versmaden!

Donderdag 21 februari, dagje vegan, niet omdat het moet, maar omdat het kan
Baby paksoi met sojasaus, sesamolie en chilipeper #vegan

In dit recept wordt sojasaus gebruikt. Sojasaus bevat van nature gluten. Let op dat je een glutenvrije variant gebruikt als je glutenvrij eet.

Vrijdag 22 februari, dagje snel, simpel en o zo verrukkelijk
Spaghetti aglio e olio met Parmezaanse kaas #vegetarisch

Zaterdag 23 februari, dagje geen menuutje, want we zien wel welke verrassingen het leven voor ons in petto heeft.

Zondag 24 februari, dagje smullen maar, omdat het zondag is of zoiets geks
Bloemkool met ham en kaas uit de oven met in roomboter gebakken krielaardappeltjes.

Eet smakelijk, kies, kook en eet met liefde, tot volgende week!

Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat

Download hier je gratis e-book Goed zorgen voor jezelf, zo doe je dat en ontvang als bonus wekelijks tips & inspiratie met leuke levenslessen, boekentips, recepten, speciale kortingsacties en nieuws van Lerenaandekeukentafel.nl en Jolandatoet.nl.

Sharing is caring!