What you think is what you get

What you think is what you get

door | Mind, Positiviteit

Wat trek jij aan in het leven? En nee, ik bedoel niet of je liever een broek of een rok draagt… Wat trek je aan met je gedachten, je lichaamshouding en je uitstraling? Positiviteit of negativiteit? Wat je geeft, krijg je terug, echt waar.

Let op je gedachten
We zijn ons vaak niet bewust van onze gedachten. Gedachten komen en gaan, de bijbehorende emoties ook. En toch is het raadzaam om eens stil te staan bij de aard van je gedachten; wat je denkt, trek je namelijk ook aan. Heb je veel negatieve gedachten? Dan trek je onbewust en onbedoeld veel meer negativiteit aan dan wanneer je veel positieve gedachten hebt en positiviteit uitstraalt. What you think is what you get…

Negativiteit trekt negativiteit aan

Mocht jij dit onzin vinden? Kijk dan eens rond in je omgeving. We kennen namelijk allemaal wel zo iemand die altijd ‘pech’ heeft in het leven. Die altijd net de verkeerde, onbetrouwbare mensen treft. Die altijd genept wordt. Altijd de foutste mannen en vrouwen tegenkomt. Die altijd steen en been klaagt, zeurt en zanikt. Zo iemand die energie vreet en bij wie je zo min mogelijk in de buurt wilt zijn. Jij kent ongetwijfeld ook zo iemand die in een immer voortdurende negativiteitsspiraal zit. En mocht je nou denken dat al die negatieve ellende dikke vette pech is, natuurlijk niet. What you think, is what you get!

Positiviteit trekt positiviteit aan

Gelukkig is het ook zo dat positiviteit meer positiviteit aantrekt. Hoe positiever jij in het leven staat, hoe meer positiviteit jij naar je toetrekt. En die positiviteit ook weer verder kunt verspreiden. Want dat is het leuke van positiviteit; je hebt er nooit genoeg van en je kunt nooit teveel weggeven. Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt, ondanks dat dat helemaal niet je intentie is. Naar iemand lachen, zorgt voor een grote lach terug, iemand even helpen met oversteken levert een compliment op, een grapje maken met iemand een lachsalvo. Onlangs hielp ik twee Amerikaanse dames in de trein en kreeg ik uitgebreid te horen hoe ‘nice’ en vooral ‘very cute’ ik was. Dat is toch enig? Ook voor positiviteit geldt; what you think, is what you get!

Laat je inspireren

Om jou te inspireren je leven (nog) positiever te maken (en echt, dat kan altijd!), ontwikkelde ik twee leuke, mooie, frisse en vooral positieve online programma’s voor je.

30 dagen positieve inspiratie

In het online inspiratieprogramma 30 dagen positieve inspiratie inspireer ik jou jezelf en je leven vanuit een positieve invalshoek te benaderen. Dat betekent niet dat alles in het leven altijd maar makkelijk, leuk en positief is, want dat is het niet. Het betekent wel dat je altijd een keuze hebt in hoe je met dingen omgaat; een negatieve of een positieve. Welke keuze maak jij? Bij dit programma krijg je 30 dagen lang iedere dag een levensles of inzicht waarmee je zelf aan de slag kunt in je leven. Het tijdstip waarop je je aanmeldt voor dit programma, bepaalt het tijdstip waarop je dagelijks toegang krijgt tot de nieuwe levensles. Meld je je om 09.00 uur aan voor dit programma, dan krijg je dagelijks om 09.00 toegang tot je nieuwe levensles (dat is een interval van 24 uur die ik technisch niet kan veranderen).

Leef positief

De online cursus Leef positief is voor iedereen die een positievere levenshouding wil ontwikkelen. Rekening houdend met tegenslag, pijn en verdriet in het leven. In deze leuke cursus leer je veel over communicatie en het verbeteren van je relaties met anderen, met zingeving, hoe je stopt met vechten en leert accepteren, hoe je een voor jou zinvol leven leidt en wat dat inhoudt, hoe je leeft in het moment en wat je kunt doen om zelf weer regisseur van je eigen leven te zijn.

Ben jij al een positivo?

Ook dan zijn deze programma’s interessant voor je! Ik heb positieve psychologie gestudeerd en ook ik leer nog iedere dag positieve dingen bij. Welkom bij de club en vooral spread the word!

Ben jij minder positief ingesteld?

Volg een van deze twee online programma’s en  verander je kijk op het leven en vooral op jezelf. Negativiteit ontstaat niet zomaar. Zelf groeide ik op in een zeer negatieve omgeving vol lichamelijk en geestelijk geweld en verwaarlozing. Hierdoor had ook ik een negatieve kijk op het leven, vond mezelf niets waard, dacht dat liefde voor mij geen optie was, dat ik geen leuk leven en liefde verdiende. Een positieve levenshouding is voor mij een voorwaarde voor een gelukkig leven; met een negatieve mindset kun je nooit en te nimmer een gelukkig leven leiden.

De prijs is wijs!

Het online inspiratieprogramma 30 dagen positieve inspiratie koop je voor 19 euro. En dat is nog inclusief 21% btw ook. Dat is 63 cent per dag! Bovendien kun je het veel langer gebruiken dan 30 dagen. Je houdt namelijk toegang tot het programma zolang het bestaat en je krijgt gratis toegang tot alle toekomstige updates en uitbreidingen. Dit programma bestaat uit levenslessen en inzichten en bevat geen oefeningen.

De online cursus Leef positief bestaat uit 11 lessen met uitgebreide lesstof, quotes en veel oefeningen waarmee je zelf aan de slag gaat. Die oefeningen zijn niet alleen leerzaam, maar veel cursisten ervaren ze als leuk.  De cursus Leef positief kost 97 euro inclusief 21% btw en ook hier hou je levenslang toegang en krijg je gratis toegang tot alle toekomstige uitbreidingen en updates.

Je aanmelden? 

Zo werkt het:
Ga naar de webshop.
* Maak je keuze en reken af.
* Je ontvangt per e-mail een wachtwoord dat je eenvoudig zelf verandert.
* Log in in de beveiligde externe leeromgeving.
* Na ontvangst van je wachtwoord kun je gelijk inloggen en beginnen. 

Volgend jaar een positiever en daardoor nog mooier leven? Begin dan nu en realiseer je; What you think is what you get!

Meer leuke online programma’s

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Social media

Sharing is caring!