Jolandatoet.nl

Winter Wonderland

door | Liefde & Geluk, Natuur, Spiritualiteit

Wat was Nederland mooi hè, vorige week in de sneeuw. Ook bij ons sneeuwde het. Welkom in Winter Wonderland!

Let it snow, let it snow, let it snow!

Het duurde even, maar ook bij ons sneeuwde het vorige week. Na een dag alweer weg, maar wat genoot ik van deze wonderlijke witte wereld!

Afgelopen jaren plaatsten we aardig wat groen in de voortuin en lieten we de bomen hun ding doen. Ons huisje is bijna niet meer te zien… 

Prachtig toch?

Close-uppie, omdat het zo mooi is…

huisje in het bos

Toch wel een aardig laagje sneeuw…

Onze achtertuin…

Dit is nou wat je noemt een onbeschreven blad…

♥ ♥ ♥

Dit teakhouten bankje gaat al bijna dertig jaar mee! Ik kocht het toen ik een jaar of 24 was en ja hoor, het staat zomer en winter buiten en ik doe er niets aan…

Het uitzicht vanuit ons huisje. De foto’s zijn niet helemaal scherp en da’s ook niet zo gek; ik nam ze binnen, dus door de ruit heen… Toch heel erg de moeite waard om ze jou te laten zien.

Zo mooi!

De vogels vliegen hier af en aan; koolmeesjes, boomklevers, spechten, roodborstjes, Vlaamse gaaien en merels zien we hier veel. Vorige week liep er een ree in de tuin! Helaas en logisch was ik te laat om een foto te maken, maar wow wat mooi  is het hier!

De sneeuw is weg, de mooie natuur die Nederland rijk is, blijft. Dussss, trek je al dan niet stoute schoenen of stevige laarzen die lekker vies mogen worden aan en ga lekker naar buiten! Struin rond, adem diep in en uit, maak foto’s of juist niet, stamp in de plassen, glij door de modder, leef je uit en ontspan, da’s hartstikke goed tegen stress, irritaties en andere opgekropte ellende. Laat alles los en verwonder je en geniet van de schoonheid van alles wat is. Tot de volgende keer!