Zo mooi is Amsterdam in april

Zo mooi is Amsterdam in april

door | Natuur, Nederland, Reizen

Amsterdam bruist. Altijd. Amsterdam leeft en er is altijd wat te doen. En toch heeft Amsterdam ook rust. Natuur om in te ontspannen en helemaal tot rust te komen. Ik neem je mee op een wandeling door het Gaasperpark. Leuk dat je erbij bent!

Mooi Amsterdam

Amsterdam is prachtig mooi.  Zodra je buiten de gebaande paden komt, is het een heel stuk rustiger dan in het altijd drukke centrum. Ik woon aan het Gaasperpark en heel dichtbij de Gaasperplas. En dat is wel heel erg mooi wonen! Vandaag wandel ik met je door het park om je te laten zien hoe mooi Amsterdam in april is.

Het is lente!

En dat zie je niet alleen, je ruikt het ook

 

Tijd voor jonge, groene blaadjes.

En bloesem!

Heel veel bloesem.

Betoverend…

En wonderschoon…

Hier in Amsterdam zie ik bovengemiddeld veel blauwe luchten.

Blauw, blauw, ik hou van jou!

 

Wat een beauty, deze Keizerskroon!

Ja, ik ervaar hier echt het allerbeste uit totaal verschillende werelden…

Enerzijds het bruisende levendige Amsterdam, anderzijds dit stukje natuur en rust en mijn huisje in het bos in Drenthe maakt het feest compleet…

Een ideale mix van actie en avontuur en rust en ontspanning. 

En die voor mij ideale combinatie zorgt ervoor dat ik uit de grond van mijn hart en inmiddels alweer 3,5 jaar nog steeds zeg; Hier ben ik thuis! ♥

Meer inspirerende blogartikelen

Hoi! Ik ben Jolanda Toet, leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog. Op dit blog deel ik altijd lekkere, nooit saaie, vaak gezonde en soms minder gezonde recepten met je. Het leven is te kort om niet lekker te eten! Mijn recepten zijn glutenvrij, maar ook zeer geschikt en lekker voor mensen die wel gluten eten. Naast recepten vind je hier blogartikelen over voeding (food), lifestyle en reizen (travel). Ik wens je heel veel lees- en kijkplezier! Heb je vragen? Stuur een
e-mail naar info@jolandatoet.nl.

Leuk om je ook hier te ontmoeten!

Sharing is caring!